Infiltratieputten Budding Riooltechniek Veenendaal

Infiltratieputten

Heeft u last van te veel hemelwater in uw tuin? Blijven er plassen staan of overstromen de tuinpaden? Of wilt u een oplossing voor de nieuwe buitenkraan, waar geen waterafvoer onder is geplaatst?

In deze gevallen biedt een infiltratieput of infiltratiekrat uitkomst. Het grote voordeel van infiltratieputten ten opzichte van andere waterafvoer-oplossingen, is dat zij niet op de riolering aangesloten hoeven te worden. De putten vangen het overtollige water namelijk op en zorgen er voor dat het water geleidelijk in de bodem kan trekken, ook wel infiltreren genoemd.

Het plaatsen van een infiltratieput is een nauwkeurige klus, waarbij vele factoren meegenomen moeten worden.

Kies voor zekerheid, laat uw infiltratieput door Budding Riooltechniek plaatsen. De infiltratieput wordt namelijk precies op uw wensen en persoonlijke situatie afgestemd.

Zo analyseren wij eerst de samenstelling van de grond waarin de put geplaatst moet worden. Daarnaast bekijken wij de hoeveelheid, de herkomst en de samenstelling van het water dat afgevoerd zou moeten worden. Op basis van deze gegevens wordt bepaald welke omvang uw put moet hebben, om het water structureel en constant af te kunnen voeren.

De juiste apparatuur en onze ervaren medewerkers zorgen er vervolgens voor dat uw oplossing voor overtollig tuinwater op de juiste positie geplaatst wordt én blijft. Neem contact op met Budding Riooltechniek om van uw wateroverlast af te komen!

Impressie Infiltratieputten

Meer informatie

Voor meer informatie over deze dienst kunt u ons mailen of bellen op Tel: 0318 - 527 836

SITEMAP

DIENSTEN

STORING?

Heeft u een rioolprobleem? Dan kunt u ons bereiken op Tel: 06 - 533 601 27 Bekijk ook eens:

CONTACT