Rioolonderhoud

Niemand wilt een verstopt riool of stankoverlast door het riool. Met periodiek rioolonderhoud voorkomt u deze problemen. Budding Riooltechniek kan u voorzien van onderhoud op maat.

Rioolonderhoud zorgt ervoor dat u de zekerheid heeft van een betrouwbare riolering. De buizen en leidingen van uw riolering worden namelijk niet alleen gereinigd, ze worden met een rioolcamera ook grondig gecontroleerd op beginnende problemen. Vervuiling, verstoppingen en wortelgroei kunnen zo vroegtijdig gesignaleerd en aangepakt worden.

De werkzaamheden die onder rioolonderhoud geschaard kunnen worden, zijn onder andere:
-       Rioolreiniging
-       Rioolinspectie
-       Doorspuiten van het riool en de drainage

Elke riolering is anders. Door onze onderhoudsservice geheel op uw rioolstelsel en wensen af te stemmen, kan uw riolering in optimale conditie gebracht én gehouden worden.

Onze geavanceerde apparatuur en het ervaren personeel zorgen ervoor dat wij tot op de millimeter nauwkeurig te werk kunnen gaan. Er wordt dan ook niks over het hoofd gezien! U kunt zelf echter ook een belangrijke rol spelen in het rioolonderhoud. De specialisten kunnen u voorzien van allerlei handigheden en weetjes, die u kunt gebruiken om eventuele toekomstige rioolproblemen te voorkomen.

Budding Riooltechniek verzorgt reeds voor vele particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen en de provincies Utrecht en Gelderland het rioolonderhoud. Wilt u ook de zekerheid van een goede riolering? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze dienst kunt u ons mailen of bellen op Tel: 0318 - 527 836

SITEMAP

DIENSTEN

STORING?

Heeft u een rioolprobleem? Dan kunt u ons bereiken op Tel: 06 - 533 601 27 Bekijk ook eens:

CONTACT